Γ.Ε.ΜΗ.: 073252520000

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Πολιτική Κρατήσεων

  • Χρέωση Δωματίου

    Η χρέωση των διαμερισμάτων αφορά τη φιλοξενία 2 ατόμων. Για την προσθήκη επιπλέον ατόμου πέραν των 2, γίνεται 10% προσαύξηση στην τιμή του διαμερίσματος αν είναι ενήλικας και 5% αν είναι παιδί κάτω των 12 ετών.

  • Εξασφάλιση Κρατήσεων

    Οι κρατήσεις εξασφαλίζονται με την πληρωμή προκαταβολής ύψους μέχρι 25% της συνολικής αξίας διαμονής, η οποία δεν μπορεί να είναι κατώτερη από το μίσθωμα μιας ημέρας. Σε περίπτωση που η προκαταβολή δεν καταβληθεί μέσα στο χρονικό διάστημα που έχει συμφωνηθεί η κράτηση θεωρείται άκυρη και οι χώροι διαθέσιμοι προς ενοικίαση. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να κάνετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά και να οριστικοποιήσετε την κράτησή σας με την κατάθεση προκαταβολής σε Τραπεζικό λογαριασμό.

  • Πολιτικές Ακύρωσης

    Για ακυρώσεις και τροποποιήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται μέχρι και 3 μήνες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν υπάρχει καμία χρέωση. Στις περιπτώσεις αυτές τυχόν προκαταβολές επιστρέφονται. Σε περίπτωση ακύρωσης για κρατήσεις  από Μάιο έως Σεπτέμβριο  η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

  • Άφιξη / Αναχώρηση

    Ώρα Άφιξης: 14:00 / Ώρα Αναχώρησης: 12:00  Εάν φτάσετε νωρίτερα και το δωμάτιό σας είναι έτοιμο μπορείτε να κάνετε  check-in. H ημέρα της άφιξης υπολογίζεται  ολόκληρη ως προς το ενοίκιο, ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης. Σε περίπτωση παραμονής πέρα τις 12:00 και μέχρι τις 18:00 θα χρειαστεί να καταβάλλετε το 50% του ενοικίου της ημέρας, ενώ για παραμονή πέρα από την 18η ώρα, θα χρειαστεί να καταβάλετε ολόκληρο το ενοίκιο της ημέρα αυτής.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας σχετικά με τα διαμερίσματα και την διαμονή σας στο όμορφο νησί της Τήλου.

Booking form